Sisteme de incalzire ieftine, economice si sanatoase, cu infrarosii, nanosilver si ioni negativi:1. Panourile radiante in infrarosu - alternativa la sistemele de incalzire clasice, reprezinta o revolutie in domeniu si sunt considerate SISTEMUL DE INCALZIRE AL VIITORULUI. Cu un montaj simplu si necostisitor (pe perete sau tavan), nefiind necesara o centrala termica cu alimentare cu gaz si apa, calorifere, conducte, racorduri etc, doar o banala conexiune la priza de curent. Nu este necesara existenta unui cos de fum cu pierderea de caldura aferenta iar incalzirea se face rapid si fara consum de oxigen, iar spatiul alocat este foarte mic comparativ cu celelalte sisteme de incalzire. Spre deosebire de convectoare, care degaja un curent de aer cald, incarcat in general cu impuritati si umezeala, caldura obtinuta prin unde in infrarosu pastreaza peretii calzi, uscati si previne aparitia igrasiei si mucegaiului. Pot fi utilizate atat pentru spatiile de locuit cat si pentru incalzirea spatiilor publice si industriale, fiind ideale pentru persoanele care sufera de astm, alergii si reumatism, ceea ce a dus la utilizarea sistemului pentru incalzirea spatiilor cu utilitate medicala.
Panoul radiant incalzeste in acelasi fel in care soarele incalzeste pamantul, prin intermediul radiatiei infrarosii (4-14 microni) intr-o forma sanatoasa, curata, naturala, economica si confortabila asigurind o temperatura uniforma in orice colt si la orice inaltime a camerei si o reducere semnificativa a costurilor de incalzire.
Detalii: panourile radiante SUNJOY si panourile radiante PRIMA

sistemul clasic sistemul cu panouri radiante in infrarosu

2. Plasmele termice - sint sisteme de incalzire electrice de inalta calitate cu un design modern, cu aspect de televizor cu plasma. Sint confectioante din sticla neagru-cristal, se monteaza pe pereti si au o grosime de doar 5 mm.
Detalii: plasmele termice FUSSION GLASS


3. Tabloul Carbon - Crystal reprezinta o inovatie in domeniul sistemelor de incalzire in infrarosu. Cu acest sistem de incalzire tehnologia de incalzire a ajuns pe un plan superior: sistemul de incalzire a devenit o opera de arta, un impresionant accesoriu de design, frumusete si stil in casa dumneavoastra. Cu un randament de 98%, un termen de garantie de 10 ani si o durata de viata de peste 30 ani, FARA NICIUN FEL DE INTRETINERE SAU CONSUMABILE, tabloul carbon - crystal devine unul dintre obiectele cele mai importante din viata dumneavoastra.
Detalii: tablourile carbon crystalFoloseste creditul "Gratie 3" de la Garanti Bank si beneficiezi de 3 luni gratie la plata si dobanda zero.


[Sisteme de incalzire] - [Panouri radiante] - [Plasme termice] - [Tablouri c-crystal]
[Case de marcat] - [Cantare electronice] - [Platforme] - [Balante] - [Masini de numarat bani] - [Birotica] - [Contact]